Transport intern

Existeixen tres modalitats de transport urbà a Pineda de Mar:

•  El servei d'autobús compta amb una línia que enllaça les poblacions de Pineda de Mar i Calella, amb nombroses parades en diferents punts d'ambdós municipis.

La línia funciona de dilluns a divendres, de 6,40 a 21,20 hores, amb una freqüència de pas de vint minuts, i els dissabtes, de 9,20 a 18,20 hores, cada hora.

El servei és prestat per l'empresa Barcelona Bus. Podeu consultar els horaris a la pàgina de l'empresa: www.barcelonabus.com.

• El Xino-Xano, constitueix un agradable métode de transport durante els mesos d'estiu, i s'ha convertit en una atracció turística més.

Es tracta d'un tractor decorat a manera de màquina de tren que remolca dos o més vagons. Fa un recorregut per les zones turístiques de la població des de maig fins a octubre.

•  Pineda de Mar compta també amb un eficaç servei de taxis, (un dels vehicles és adaptat pel seu ús per persones discapacitades). Existeixen dues parades on són fàcilment localitzables.

La primera es situa a la plaça de l'Estació i l'altra a l'avinguda Hispanitat de Poblenou. Poden ser també contactades per telèfon en el número 93.767.21.93 o 93.766.00.62.