L’Arbre Verd, protagonista de la imatge de la Festa Major 2019 de Pineda de Mar

9 de Juliol de 2019

La samarreta solidària de la Festa Major ja es pot adquirir a Can Comas per 5 €. Els beneficis es destinaran a l’Associació ADIAM.

Aquest dissabte s’ha presentat a la plaça de les Mèlies la imatge de la Festa Major de Pineda de Mar d’enguany, imatge que també protagonitzarà la samarreta solidària de la festa. La il·lustració representa l’Arbre Verd de Pineda, icona viva del municipi com així ho recorda el títol de la samarreta «més de 100 anys amb nosaltres». Al voltant d’ell s’hi apleguen personatges que representen la vida a Pineda: des de la infantesa a l’edat adulta, la família, i els valors de l’amistat, la diversitat, i la tolerància.

 

 

A la fotografia Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar, i Maria Arellano, Presidenta de l’associació ADIAM el dia de la presentació de la samarreta.

Foto de Ràdio Pineda.

 

La samarreta solidària, a benefici d’ADIAM

La samarreta de la Festa Major d’aquest any serà a benefici de l’Associació ADIAM. Per cinquè any consecutiu els beneficis que s’obtinguin de la venda de la samarreta anirà destinat a una causa o associació. Precisament al 2019 ADIAM compleix 15 anys. Durant aquest temps ha treballat per ajudar a sensibilitzar i lluitar pels drets i llibertats de les persones amb diversitat funcional mitjançant diferents accions: activitats de sensibilització, formatives, tallers, activitats esportives, col·laboracions amb altres entitats, etc.

 

La samarreta solidària té un preu de 5€, destinats íntegrament a benefici d’ADIAM. Es poden comprar fins a exhaurir les existències de dilluns a divendres a Can Comas (de 8.30 a 14.30 h) i els dissabtes i diumenges a l’Oficina de Turisme de 9.30 a 13.30 i de 17 a 19.30 h.

 

L’Arbre Verd de Pineda de Mar

L’Arbre Verd de Pineda de Mar ha esdevingut un símbol identitari del municipi. És un bellaombra, també conegut com a ombú, un arbre originari d’Amèrica del Sud. Es troba situat al passeig Marítim, gairebé al davant del carrer Francesc Moragas i Barret. La història popular explica que un pinedenc que va marxar a fer les Amèriques el va dur a uns parents en un viatge de tornada. Malgrat que no es compti amb un any exacte, es data la seva plantació fa més de 100 anys.

 

Festa Major de Pineda 2019

La Festa Major de Pineda 2019 se celebrarà entre els dies 28 d’agost i 1 de setembre. En les properes setmanes es presentarà el programa complert d’activitats organitzades per aquest any.

 

 

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
SamerretaFM19.JPG963.22 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir