Pineda de Mar s’adhereix a la campanya Moviment Banderes Verdes de reciclatge de vidre

28 de Juny de 2019

La campanya vol incidir especialment en els hostalers, qui es calcula que genera més del 50% dels residus vidre.

Pineda de Mar s’ha adherit a la campanya Moviment Banderes Verdes que promou l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio pel reciclatge d’envasos de vidre. Aquesta campanya estival persegueix reconèixer el municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d’envasos de vidre. Per fer-ho es vol implicar als hostalers, responsables de més del 50% dels residus vidres generats. La incidència del turisme i l’augment del consum els mesos d’estiu fa d’aquesta època moment clau per a la recollida selectiva d’envasos de vidre, ja que es recicla una tercera part de tots els residus recuperats anualment.

 

Durant la campanya, que compta amb la participació de 19 municipis de Catalunya, 15 agents ambientals repartits pel territori faran visites de formació i informació a 100 establiments de Pineda. També es lliuraran cubs especials de reciclatge d’envasos de vidre.

 

Responsables i tècnics municipals a la presentació de la campanya,

entre ells Santiago Macip, Regidor de Medi Ambient de Pineda.

 

La campanya s’uneix al compromís de l’ajuntament amb la recollida selectiva de residus: des de l’estiu passat l’Ajuntament de Pineda de Mar ha renovat tots els contenidors de recollida selectiva del municipi i especialment ha augmentat el nombre de contenidors de reciclatge de vidre.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20190628_Campanya_Banderes_Verdes.JPG3.93 MB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir