Arriba la sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar

27 de Juny de 2019

- De l’1 al 6 de juliol L’Auditori de Pineda acollirà la projecció de 40 curtmetratges escollits entre gairebé 750 peces. - El festival s’inaugurarà amb l’estrena de la producció de CinemArt «Sara» dilluns 1 a plaça Espanya, i la cloenda i entrega de premis es realitzarà dissabte també a plaça Espanya.

De l’1 al 6 de juliol es celebra el VI Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar. Durant aquests dies els espectadors podran gaudir d’un recull de 40 curtmetratges seleccionats entre les gairebé 750 peces presentades enguany en el festival. Els membres del jurat del festival juntament amb la Junta de CinemArt destaquen la qualitat dels curts que es projectaran durant el festival a L’Auditori de Pineda de Mar.

 

El tret de sortida del festival serà el dilluns 1 de juliol a la plaça Espanya amb els tres primers curtmetratges seleccionats, i a partir de les 22 h amb l’estrena de la producció de CinemArt «Sara» del director Marçal Mora basat en el personatge històric de Pineda de Mar Sara Llorens. Precisament L’Auditori de Pineda va acollir la preestrena del migmetratge el dimecres 26 de juny amb tot l’equip que han participat en el rodatge.

 

L’acte de Cloenda del festival es farà a plaça Espanya el dissabte 6 de juliol a les 22 h. L’acte és obert a tothom per poder gaudir dels curts guanyadors i del lliurament dels premis dels representants dels curts, directors i actors. Les categories premiades seran: millor curt d’animació, millor curt de comèdia i el premi Vila de Pineda de Mar. També hi haurà el premi del públic, atorgat per les puntuacions dels espectadors durant els dies del festival. Podeu consultar el programa del festival a la web de CinemArt.

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir