Xavier Amor escollit alcalde de Pineda de Mar per un quart mandat

15 de Juny de 2019

El candidat del Partit Socialista a Pineda de Mar, Xavier Amor, ha estat escollit aquest migdia Alcalde del municipi amb 12 vots. S’ha assolit majoria absoluta en la primera votació. La candidata d’Esquerra Republicana – Junts X Pineda Mònica Palacín ha obtingut 7 vots. Per la seva banda el candidat de Pineda en Comú Marcos Ortega ha aconseguit 1 vot, i per últim la candidata de la plataforma En Marxa – Junts X Catalunya Noemí Llorens n’ha obtingut 1. La votació ha estat secreta. Han donat fe i recompte dels vots la mesa d’edat, formada pel secretari municipal i el regidor de més edat, Jaume Valls i la regidora de menor edat Ester Puertas.

 

Un cop s’ha proclamat el resultat de la votació, s’ha fet entrega a l’alcalde de la vara i la medalla municipal. Tot seguit s’ha fet el discurs de proclamació del guanyador i a continuació han pres la paraula els portaveus de la resta dels grups municipals del nou Ple Municipal.

 

La Sala de Plens que acollia l’acte s’ha omplert i molts veïns i veïnes han pogut seguir l’acte en directe en una sala annexa. També s’ha retransmès en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Pineda i per Ràdio Pineda.

 

Xavier Amor (Pineda de Mar 1975) encetarà d’aquesta manera el seu quart mandat al capdavant de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Xavier Amor exerceix d’Alcalde ininterrompudament al municipi des del 2007.

 

Resultats de les eleccions municipals 2019

 

El passat 26 de maig la candidatura del PSC a Pineda de Mar va guanyar les eleccions amb un 45,65% dels vots i 12 regidors. La segona posició la va ocupar ERC-JxP amb el 26,37% dels vots i un total de 7 regidors. Per últim Pineda en Comú i En Marxa – JxCat van obtenir 1 regidor cadascú amb el 7,31% i 6,81% dels vots respectivament. Van quedar fora del repartiment de regidors C’s (4,96%), PP (4,38%), VOX (2,25%) i UNITS (1,28%).

 

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir