L’Ajuntament de Pineda de Mar incorpora nous vehicles de Policia Local i de Brigada Municipal

12 de Juny de 2019

• Per a la Policia Local s’han adquirit dos vehicles híbrids de patrullatge, una moto elèctrica, un vehicle 4x4 per a la direcció operativa i una furgoneta d’unitat d’atestats. • A la Brigada Municipal s’ha incorporat un camió cistella per treballs elèctrics en alçada, una retroexcavadora per manteniment i obres i un camió elèctric amb equip de neteja amb alta pressió.

Dues de les prioritats del pressupost municipal de Pineda de Mar pel 2019 eren la seguretat ciutadana i la neteja i manteniment de la via pública. Per contribuir en la millora d’aquests dos aspectes fonamentals del municipi l’Ajuntament de Pineda de Mar ha adquirit nous vehicles per a la Policia Local i per la Brigada Municipal. Aquestes noves adquisicions facilitaran la feina diària d’ambdós serveis municipals que contribuiran en la millora dels espais i seguretat pública de Pineda.

 

 

Al parc de la Policia Local s’han incorporat dos vehicles Toyota Pryus de patrulla dotats amb dispositius de detenció pels torns de tarda i nit. Es tracta de dos vehicles híbrids. També s’ha adquirit una scooter BMW elèctrica destinada al servei de mercats, una moto Trail BMW, un vehicle 4x4 Dacia Duster destinat a la direcció operativa dels serveis i una furgoneta Renault Traffic equipada per a la unitat d’atestats amb oficina a l’interior per realitzar controls de trànsit, controls d’alcoholèmia i altres serveis especials.

 

 

A la Brigada Municipal s’han incorporat tres vehicles de neteja i manteniment. El primer d’ells és un camió cistella destinat principalment al servei d’electricitat per a treballs en alçada (fins a 15 metres). També s’ha adquirit una retroexcavadora per a la secció d’obres i manteniment en general, per a treballs d’arranjaments de camins de sorra, rieres, excavacions, reparacions de canonades o clavegueram, enfonsaments, treballs de jardineria, etc. Per últim s’ha incorporat un camió elèctric amb equip d’alta pressió destinat a la secció de neteja viària per a voreres i altres zones de vianants.
 

 

Fitxers adjunts:

DocumentMida
20190612_Vehicles_Policia.jpg4.7 MB
20190612_Vehicles_Brigada.jpg4.97 MB
20190612_Presentació_Policia.jpg5.74 MB
20190612_Presentació_Brigada.jpg5.4 MB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir