Eleccions al Parlament Europeu i Eleccions municipals

24 de Maig de 2019

S’ha habilitat la pàgina http://eleccions.pinedademar.org per consultar i fer el seguiment de les eleccions d’aquest diumenge a Pineda de Mar.

Aquest diumenge es celebren eleccions al Parlament Europeu i municipals. Pels comicis europeus a Pineda estan convocades a votar 19.538 persones, i per les eleccions municipals 19.732 persones. Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Recorda que per poder votar hauràs de portar DNI, passaport o permís de conducció. Pots consultar el teu col·legi de votació a http://eleccions.pinedademar.org

Col·legis electorals de Pineda de Mar:

  • Escola Sant Jordi (seccions 1 i 9), carrer Jacint Verdaguer, 15.

  • Antiga Biblioteca, Espai Sara Llorens (seccions 2 i 7), plaça de les Mèlies.

  • Escola d’Adults, Espai Pi Joan i Cutiller (seccions 10, 11 i 12), plaça Orient.

  • Escola Mediterrània (secció 3), plaça Pau Casals s/n.

  • Institut Joan Coromines (secció 4), carrer Extremadura 27

  • Institut Euclides (seccions 5, 6, 13 i 14), passeig Europa, 65.

De les 9 del matí a les 8 de la tarda l’Ajuntament de Pineda estarà obert per poder solucionar els dubtes dels ciutadans respecte a aquestes eleccions. Es podrà fer presencialment o per telèfon al 937671560.

 

Seguiment de les eleccions

Durant tot el dia hi haurà vies de seguiment d’aquestes eleccions. La pàgina http://eleccions.pinedademar.org, la pàgina de Facebook de l’Ajuntament i el compte de Twitter oficial @pinedademar avançarà els percentatges de participació a les 14.30 h i a les 1830 h. Una vegada s’hagi fet el recompte oficial, es publicaran els resultats també a la web i perfils oficials de l’ajuntament a les xarxes socials.

 

Per la seva banda Ràdio Pineda oferirà butlletins puntuals amb informació sobre el transcurs de la jornada electoral. La seva web i els perfils a les xarxes socials també n’informaran. Un cop finalitzin les votacions, a partir de les 21 h començarà un programa especial La Nit Electoral que comptarà amb valoracions dels portaveus polítics, primers resultats i resultats definitius. El programa es farà en directe des de l’oficina de Turisme de Pineda de Mar, annexa a l’Ajuntament. A les seves pantalles i des de l’exterior es podrà veure els resultats electorals.

 

A les xarxes pots seguir les notícies i comentaris amb l’etiqueta #26MPineda

 

 

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir