Setmana de la Salut a Pineda de Mar, del 31 al 7 d’abril

27 de Març de 2019

L’agenda d’activitats municipal s’emplena d’actes que fomenten els bons hàbits de salut. Els joves de Pineda participaran durant tota la setmana a la Gimcana Practica Salut.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut (6 i 7 d’abril respectivament), l’Ajuntament de Pineda ha organitzat, en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut i d’altres entitats del municipi, la Setmana de la Salut de Pineda. El conjunt d’activitats que es duran a terme s’iniciaran aquest diumenge 31 coincidint amb la IV Cursa Jove de Pineda.

 

Durant tota la setmana l’agenda municipal s’emplena d’activitats dirigides a fomentar els bons hàbits de salut: xerrades, tallers, passejades saludables, portes obertes, exposicions, sessions de ioga, entre d’altres. Un dels actes més esperats serà el Cine Fòrum que acollirà L’Auditori de Pineda el divendres 5 d’abril a les 20 h amb el film 100 metros, que comptarà amb la presència del seu director Marcel Barrera.

 

Per tal de conscienciar sobre la importància d’adquirir hàbits de vida saludable des de joves, els i les alumnes de les escoles i instituts de Pineda participaran durant tota la setmana en la gimcana Practica Salut! S’han entregat a tots ells un passaport de sis hàbits de salut: respira aire sa, menja bé, mou-te, brilla, desconnecta i sigues solidari. Durant la setmana podran segellar els hàbits del passaport participant de les activitats organitzades. Diumenge 7 d’abril a la tarda s’instal·larà l’estand de Practica Salut! davant de L’Auditori. Aquells joves que hagin segellat almenys 4 dels 6 hàbits del seu passaport, podran recollir l’obsequi que els acredita haver superat la gimcana.

 

El mateix dia 7 i dirigit a tots els públics es realitzarà la Caminada Popular fins al far de Calella i tornada amb esmorzar saludable a la Platja dels Pins.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
Programa Setmana Salut.pdf276.93 KB
20190327_Setmana_Salut.jpg184.93 KB
20190327_Caminada.jpg161.5 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir