Exposició de gravats de petit format del 36è Mini Print Internacional de Cadaqués a Pineda de Mar

20 de Octubre de 2016

La Fundació Tharrats d’art gràfic de Pineda exposarà 641 gravats d’autors de 53 països, del 21 d’octubre al 6 de novembre

La Fundació Tharrats d’Art Gràfic de Pineda de Mar exposarà a partir d’aquest divendres 21 d’octubre, els gravats de petit format participants a la trenta-sisena edició del concurs Mini Print Internacional de Cadaqués. A l’exposició s’hi podran veure 641 obres d’artistes de 53 països.

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs internacional de gravat obert a tots els artistes, tendències i tècniques d’estampació, organitzat per l’Associació Difusora de l’Obra Gràfica Internacional (ADOGI). Per dur a terme la seva finalitat, ADOGI treballa amb el Taller Galeria Fort, fundat l’any 1960,  que convoca el concurs Mini Print des del 1980.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de nou del vespre a la seu de la Fundació Tharrats, Can Comas, plaça de Catalunya, 3 de Pineda de Mar. L’exposició es podrà visitar fins al 6 de novembre, els dijous, divendres, dissabtes i festius de 18 a 21 h.

El 36è Mini Print Internacional de Cadaqués s’exposa, de forma itinerant, a Cadaqués, Pineda de Mar, Wingfield (Regne Unit) i Bages (França).

Més informació: http://miniprint.org/

 

 

 

 

 

 

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir