El nou Baby Center a la platja dels Pescadors de Pineda obrirà les portes divendres 3 de juny

31 de Maig de 2016

El Baby Center estarà obert de 10 a 18 h, de dilluns a diumenge, fins al 30 de setembre

Aquest divendres 3 de juny obrirà les seves portes el nou servei Baby Center a la platja dels Pescadors de Pineda de Mar que romandrà obert fins al 30 de setembre i amb l'horari de 10 a 18 h, de dilluns a diumenge.

El Baby Center és un nou espai infantil per a nadons i nens fins als 6 anys on les famílies disposaran de forma gratuïta d'un seguit de comoditats que facilitaran la seva estada a la platja: canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets, sofà d'alletament, tallers, contes, treballs manuals...

El ​Baby Center també serà un nou punt d'informació turística per als visitants i turistes que pasen les vacances a Pineda de Mar, destinació de Turisme Familiar.

Al llarg del dia, es faran un mínim de sis tallers gratuïts de 30 minuts cadascun,  en diferents idiomes per a un màxim de dotze nens i nenes d'entre 2 i 6 anys. Mentre es faci el taller, els menors estaran en tot moment supervisats per la persona que els acompanyi.

Els usuaris del servei podran deixar els cotxets a l'espai assenyalat al Baby Center. L'ús de la instal·lació serà gratuïta.

El Baby Center és un nou servei que ofereix l'Ajuntament de Pineda per a la millora de l'oferta de serveis i activitats que s'ofereixen a les platges del municipi que aquest any compten amb dues banderes blaves (Platja dels Pescadors i de La Riera).

                                           Logotip del nou servei Baby Center a la Platja dels Pescadors de Pineda de Mar

Fitxers adjunts:

DocumentMida
Programació activitats Baby Center.pdf166.68 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir