Pineda commemora el Dia contra la Violència envers les Dones

22 de Novembre de 2013

El concert de Silvia Comes i Silvia Bel, el Calendari Solidari de les Dones o el documental 'Buits i Ferides', alguns dels actes més destacables

 Les activitats del Dia Internacional contra la violència envers les dones començaran dilluns que ve, dia 25, amb la lectura del manifest a les 12 del migdia a la Plaça de Catalunya. Dilluns també es farà una xerrada sobre recuperar l'autoestima a càrrec de l'escriptora pinedenca Maite Bayona, l'acció “Planta cara, no apaguis la veu”, a Can Comas, una encesa d'espelmes a la plaça Catalunya i el concert recital de Sílvia Bel i Sílvia Comes a la Sala Tharrats. Dimarts dia 26 seguiran les activitats amb la presentació del Calendari Solidari de l'Associació de Dones Pinedenques i dijous 28 amb la projecció del documental “Buits i ferides” de Susanna Barranco a l'auditori de Can Comas, que comptarà en el debat previ, amb la participació de l'autora del documental i la psicòloga del SIAD Núria Arasa.

Durant la setmana del 25 al 30 de novembre es podrà visitar una exposició de llibres i documents relacionats amb la violència masclista a la Biblioteca Serra i Moret. L'Espai Jove també oferirà durant aquests dies tallers sobre la temàtica destinats als usuaris més joves. Entre d'altres activitats hi ha programat els tallers 'Què esperes d'una relació', 'Aprendre a lligar' o un 'mural de rols' en el que els visitants podran classificar diferents valors, en funció de quin gènere els atribueixen. 

El Calendari de les Dones es presentarà a l'antiga Biblioteca Mèlies el proper dimarts 26, a partir de les sis de la tarda. Aquest calendari ha estat il.lustrat amb fotografies elaborades per Joan Caimel a les dones que participen en les activitats de l'associació de Dones Pinedenques. Es posarà a la venda als establiments comercials Montdart, l'Arbre Verd, el Kiosc, el Llapis Dolç, el Bombonet, Ca l'Enrica, Merceria Victòria, Arts, carnisseria Ca La Mati i farmàcia Elsa Llobet al preu de 10 euros. Els fons recaptats els destinarà l'associació a oferir berenars solidaris per a infants del municipi.

Fitxers adjunts:

DocumentMida
diptic_violencia_de_genere.jpg179.95 KB
Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir