Precaucions i consells per les instal·lacions domèstiques de gas envasat

13 de Novembre de 2013

El Departament d'Empresa i Ocupació recorda les pautes de manteniment d'aquestes instal·lacions en un díptic

La Generalitat ha editat un díptic informant de les precaucions que cal tenir en compte en el manteniment d'instal.lacions de gas butà o propà d'ús domèstic.

Entre d'altres, el document recorda que no és obligatori signar contracte de manteniment amb l'empresa instal.ladora. En cas d'oferta de revisió de la instal.lació a domicili, i per tal de prevenir el frau, es recomana demanar nom o Nif de l'empresa i consultar si està inscrita  a Infonorma. A internet es pot fer la consulta en aquesta adreça: http://infonorma-gencat.cat/agen_insta.htmel

La revisió de la instal.lació cal fer-la cada 5 anys i només es pot fer per una empresa instal.ladora de gas. Un cop realitzada, l'empresa ha de lliurar un certificat de la revisió feta.

El díptic fa recomanacions pràctiques com tenir present que si la flama embruta la base de les cassoles, voldrà dir que té mala combustió, que les bombones sempre han d'estar en posició vertical o que és molt important tancar la clau de pas de la bombona de l'estufa quan anem a dormir.

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir