El Cau de Pineda instal·la un rètol a Sant Pere de Riu

26 de Març de 2013

Es tracta d'un treball de l'artista de Santa Susanna Joan Nogueras

El Cau de Pineda ha instal.lat aquest dilluns dia 25 de marc, un retol fet de fusta a Sant Pere de Riu. Es tracta d'un regal que fa l'entitat pinedenca a Sant Pere de Riu amb motiu del seu 50e aniversari. ''No esperem rebre presents, sino que preferim fer-los!".

Es un retol fet a ma per l'artista de Santa Susanna Joan Nogueras, que de forma desinteressada l'ha esculpit a la fusta, que ha estat donada per la Fusteria Mateu de Pineda i on s'hi pot veure una imatge de Sant Pere de Riu.

L'acte ha comptat amb la presencia de Mossen Josep Casellas, Rector de Sant Pere de Riu i Santa Maria de Pineda, i el Sr. Mateo, responsable de Sant Pere de Riu, aixi com d'altres persones relacionades amb la casa. Tambe l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, el Regidor de Medi Ambient, Jordi Masnou, Qualitat de Vida, Santiago Macip, Cultura i Ciutadania, Sonia Moraleda i Regidora de Joventut, Sandra Villarte, i Regidora de Benestar Social, Carme Aragones, entre d'altres.

L'acte tambe ha servit per coneixer les darreres millores que s'han fet a la casa de colonies i per coneixer el nou petit Museu de Sant Pere de Riu, amb peces historiques relacionades sobretot amb la pagesia i art religios.

 

Tornar Tornar  |  Més notícies mes
Compartir