Ponents

GONZALO BERNARDOS : Professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona i director del Màster d’Assessoria i Consultoria Immobiliària.  Nascut a Barcelona l’any 1962, llicenciat en economia l’any 1989 i Doctor l’any 1994.  

LEOPOLDO ABADÍA: Nascut a Saragossa el 7 de setembre de 1933. Doctor Enginyer Industrial i ITP Harvard Business School. Membre de l’equip fundador de l’IESE, actualment una de les grans escoles de negocis a nivell mundial, on va impartir l’assignatura de Política d’Empresa durant més de 30 anys. El seu document «La crisi ninja» està considerat com la millor explicació en espanyol sobre la crisi econòmica mundial. És un text senzill, amb un encertat anàlisi que serveix de «traducció» de l’economia al llenguatge comú. Ha sigut col·laborador habitual de programes de televisió i premsa escrita i digital.

ROGER CARANDELL: (Vic, 1987) Periodista. Actualment director i presentador del programa AdolescentsiCat d'iCAT (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) . Del 2009 al 2013 va dirigir i presentar el programa BAC UP de ràdio Flaixbac. També ha estat locutor dels 40 Principals.

Co-Fundador i CEO d'Adolescents.cat. Mitjà digital creat l'any 2010 amb una comunitat activa de 450.000 usuaris mensuals.

JOAN GRIVÉ: Actualment és co-presentador del programa AdolescentsiCat d'iCAT (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) i instagramer. 

JOSÉ FACCHIN: Estudis de grau com Analista en Sistemes de la Informació i un postgreu en Relacions Públiques i Institucionals. La seva evolució professional l’ha portat des del sector bancari i financer, passant per l’hoteleria i el turisme, al món dels negocis online i el màrqueting.  Actualment és professor en diverses universitats i escoles de negocis de tot el país, speaker internacional i consultor de màrqueting digital, especialitzat en màrqueting de continguts i tècniques de posicionament web.

El seu blog professional, «el blog de José Facchin», està qualificat com un dels més importants del món digital hispanoparlant, compta amb una gran quantitat de guies i tutorials posicionats a les primeres posicions de google i gràcies a això té una comunitat de més de quatre-cents mil lectors mensuals.

ROST TORCHINSKIY: grau en relacions internacionals per la EU Business School de Barcelona i en Dret Penal per la Universitat Estatal de Rússia a Sant Petersburg, estudis que ha enriquit recentment amb un Màster en màrqueting i comerç internacional de l’EADA Business School.

Actualment és consultor i formador de Màrqueting digital, especialitzat en estratègies de SocialMedia i en la gestió de projectes de transformació digital. Ha sigut un membre destacat dels departaments de màrqueting de diferents multinacionals molt reconegudes a nivell global, «Hairibo» i «SEMrush».

SONIA DURO LIMIA: és Consultora de Marketing Digital, Social Media y Social Selling. Ella desenvolupa funcions de Social Media Manager & Strategist per agències i marques como a freelance. Imparteix classes en Masters i Postgraus de WEBESCUELA, ESERP i IEBS. Col·labora com a redactora de notícies en alguns dels blogs de Màrqueting Digital y Social Media més prestigiosos de parla hispana. Acostumada a donar xerrades, MasterClasses i Webinaras per diferents empreses i en esdeveniments relacionats amb el Màrqueting Digital.

ENRIC COMPANY: actor i presentador que conduirà i clourà les jornades.