Com arribar

Les Jornades Econòmiques se celebraran a l'auditori del Centre Innova, carrer Torres i Quevedo, 16, de Pineda de Mar.

http://www.pinedademar.org/turisme/com-arribar

innova_comarribar 

Amb cotxe particular:

Si el medi de transport escollit és el vehícle particular, es pot arribar a Pineda de Mar mitjançant la Carretera Nacional N-II, o bé per l'Autopista C-32 a la sortida 122. La xarxa de carreteres i autopistes properes a Pineda de Mar, fa que en menys d'una hora de recorregut es pugui arribar a les ciutats més properes: Barcelona, Girona, Mataró, Terrassa, Sabadell, o fins i tot poder arribar a la frontera francesa.

Amb Ferrocaril:

Si el medi de transport escollit és el tren, Pineda de Mar disposa d'una estació de la línea C1 del Ferrocarri de RENFE on cada 30 minuts pasa un tren amb destinació Barcelona (tant a la ciutat com a l'aeroport). Es poden consultar els horaris a www.renfe.es

Amb autobus:

Existeix un autobus diurn que connecta Barcelona i Blanes. El servei l'ofereix la empresa Barcelona Bus (telèfons 93.232.04.59 i 972.350.487)

Així mateix, també existeix un servei nocturn d'autobús des de i cap a Barcelona. Es tracta del bus número 82. Surt de Plaça Catalunya e un autobús diurno que conecta con Barcelona y Blanes a les 0.55h, 1.55h, 2.55h i 3.55h. i te parada a Pineda de Mar a l'avinguda Mediterrani. Des d'on es torna a iniciar el trajecte fins a Barcelona a les 23.55h, 0.55h, 1.55h i 2.55h. Existeixen també serveis a les 3.55h i 4.55, però únicament fins la estació de Renfe de Mataró, on es pot connectar amb els primers trens.