Donant valor a l'empresa

Xavier Amor


Jornades Econòmiques

La característica més neutra dels millennials, la seva edat, és possiblement la que ha propiciat més avaluacions incorrectes sobre el que és i suposa aquesta generació. La joventut sempre s’ha relacionat amb l’esperit rebel i inconformista. Però el millennial, a banda d’aquestes actituds més pròpies de l’edat, té unes característiques molt concretes que suposen una ruptura amb la generació predecessora.

Atribuïm a aquesta generació uns hàbits innovadors en relació a la seva forma d’entendre el món: digital i hiperconnectat; als seus valors, de tolerància, col·laboració, compromís i transparència; i al seu estil de vida, posant al davant la flexibilitat a la feina, treballar des de casa i el reconeixement de les seves funcions; sense obviar el seu alt nivell formatiu en relació a les generacions que els precedeixen.

Les persones que formen aquesta generació avui ja són ciutadans en edat adulta. En aquestes jornades valorarem amb Gonzalo Bernardos i Leopoldo Abadia sobre l’impacte que suposen en l’economia. Aprofundirem més en el perfil dels millennials de la mà de Roger Carandell i Joan Grivé. I també veurem com hem d’adaptar-nos a aquest nou públic amb professionals del sector de les noves tecnologies com José Facchin i Rost Torchinskiy. 

Esperem que aquestes jornades siguin un intercanvi enriquidor d’idees i experiències que ens acostin més a la realitat de la societat que ens envolta.

 

 

AdjuntMida
20190411_Jornades_Econòmiques.png820.64 KB