Subvencions destinades a la promoció de l'economia local 2017

Què és i en què consisteix:

En la tramitació i atorgament, si s'escau, de subvencions per part de l'Ajuntament de Pineda de Mar, destinades a fomentar la creació, ampliació, adequació, trasllat i canvi de titularitat d'iniciatives econòmiques, així como l'autoocupació i l'ocupació.

Qui pot presentar la sol·licitud?

Qualsevol persona física o jurídica titular d'alguna activitat empresarial, professional o artística, així com persones emprenedores que hagi iniciat una activitat econòmica entre l'1 d'octubre de 2016 i el 30 de setembre de 2017. Totes aquestes activitats hauran de tenir com a mínim un centre de treball a Pineda de Mar.

Quina documentació cal aportar?

Donat que existeixen quatre línies de subvenció, cal que llegiu acuradament les bases reguladores d'aquella línia que sigui del vostre interès. En tots els casos caldrà presentar la sol·licitud corresponent a la línia escollida, així com el document anomenat "Faig constar". En el cas de les línies 1 i 2, a més, és necessari presentar el document "Descripció projecte". Tanmateix s'haurà d'adjuntar tota la documentació justificativa, que trobareu detallada en cadascuna de les sol·licituds. Trobareu tots els models de documents a peu de pàgina.

Quin cost té?

No té cap cost.

En quines dates es pot fer?

El termini de presentació de sol·licituds fineix el 30 de novembre.

Quina regidoria o servei és responsable?

El Centre Innova.

On i quan es pot presentar la sol·licitud?

La sol·licitud cal que sigui presentada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, presencialment o bé per correu postal.

Quant temps triga la resposta?

Totes les subvencions s'atorgaran en el termini màxim de tres mesos a comptar des de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. La resolució serà notificada a tots els sol·licitants de manera individualitzada.

AdjuntMida
Bases línia 1 - Ampliacions, adequacions i millores de locals comercials.doc111 KB
Línia_1_descripcio_projecte.doc71 KB
Bases linia 2 - Trasllat d'activitats.doc111 KB
Linia_2_descripcio_projecte.doc72.5 KB
Bases linia 3 - Foment de l'autoocupacio.doc110 KB
Bases linia 4 - Foment de l'ocupacio.doc112 KB