Coneix l'Ajuntament

El 13 de juny de 2015 es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte de constitució del Consistori sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig i que governarà la ciutat durant el mandat 2015 – 2019.

Xavier Amor i Martín (PSC-CP) va ser elegit alcalde de Pineda de Mar (amb 12 vots a favor de la seva candidatura). Amor presideix per tercera vegada consecutiva la Corporació local.

El Consistori està integrat per 21 membres: 10 regidors/es del Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés; 5 d'Esquerra Republicana de Catalunya - Junts per Pineda - Acord Municipal; 2 de Convergència i Unió; 1 del Partit Popular / Partido Popular; 1 de Pineda Sí Puede; 1 d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa - Entesa; i 1 de Ciutadans Partido de la Ciudadanía.

Tanmateix, el dia 2 de juliol de 2015 es va desenvolupar l'anomenat Ple de Cartipàs, en el que s'aprova l'organització del consistori, els membres de cadascun dels òrgans de l'Ajuntament, les seves competències, i la periodicitat de les seves reunions. Podeu consultar-lo aquÍ:

Cartipàs 2015-2019. Publicat en el BOP del dia 23 de juliol de 2015 (Podeu consultar tota la publicació oficial aquí). Igualment també podeu consultar el Reglament Orgànic Municipal.

L'Ajuntament de Pineda de Mar és l'òrgan de govern i administració del municipi, amb caràcter de Corporació de Dret Públic, i s'organitza amb la següent estructura:

Organització municipal bàsica:

Organització municipal complementària:

Organització per a la gestió directa de serveis: