Beques de transport escolar i menjador

Què és i en què consisteix:

Es tracta de beques destinades a facilitar el transport escolar i el menjador a aquells alumnes residents a Pineda centre o Poblenou que no han obtingut plaça a cap escola del seu nucli urbà (alumnes de Pineda centre amb plaça escolar a Poblenou o a l'inrevès).

Qui la pot presentar?

Aquelles famílies amb infants que estiguin cursant educació infantil o primària i compleixin amb les condiciones estipulades aquí.

Quina documentació cal aportar?

Només cal presentar una sol·licitud, en la qual es declara sota jurament que s'acompleixen les condicions exigides per a ser beneficiari de la beca.

Quin cost té?

Cap.

En quines dates es pot fer?

En aquelles que estableixi el calendari el·laborat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En qualsevol cas, habitualment les sol·licituds es presenten durant el mes de maig.

Quina regidoria o servei és responsable?

Regidoria d'Educació.

On i quan es pot presentar la sol·licitud?

A l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (plaça Catalunya, 1), de dilluns a divendres, de 8,30 a 14 h. En el cas de que sigui necessària una entrevista personal, cal concertar una cita trucant al telèfon 93 767 15 60. Les entrevistes tindran lloc cada dimecres, de 9 a 13:30 h.

Quant temps triga la resposta?

Els temps de resposta a les sol·licituds són marcats en el calendari el·laborat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

AdjuntMida
Sollicitud beca transport i menjador53.58 KB