El Futur Comença Avui

Milers de persones a l’Índia viuen en situació d’exclusió i vulnerabilitat per formar part d’unes determinades castes o pel simple fet de ser dona. La Llei índia garanteix que totes les persones són iguals i posseeixen els mateixos drets. Tot i així, les persones que pertanyen a les castes més desafavorides encara pateixen una forta exclusió social. Dones i nenes també són discriminades en una societat amb un sistema patriarcal molt arrelat.

A través de l’exposició “EL FUTUR COMENÇA AVUI” de la Fundació Vicente Ferrer coneixerem l’ahir, l’avui i els reptes del futur de demà de l’Índia rural, des d’un enfocament humà, mitjançant l’experiència de protagonistes de tres generacions diferents.

L’exposició es centra en els retrats realitzats, desinteressadament, pel fotògraf Ramón Serrano que compta amb més de 30 anys de trajectòria professional i ha estat guardonat amb nombrosos premis nacionals i internacionals de fotografia.

EL FUTUR COMENÇA AVUI” es pot veure a Pineda de Mar durant tot el mes d’agost. Des del dia 1 i fins el 23 estarà a la Biblioteca Serra i Moret. I del 25 al 31 d’agost es traslladarà a la seu de la Fundació Tharrats d’Art Gràfic, a Can Comas.

AdjuntMida
201608_el_futur_comenca_avui_exposicio.pdf919.03 KB