Novament ens trobem a la Festa Major...

Si haguéssim de resumir els dies de Festa Major en una frase, segur que molts coincidiríem a descriure l’última setmana d’agost com uns dies de trobada.

Festa Major 2013

Trobada de gent, d’amics, de veïns, de visitants que comparteixen el sentiment de viure  a Pineda i que, aprofitant el bon temps, es llencen al carrer a gaudir del poble. No hi ha dia de Festa Major en què no et trobis amb desenes de coneguts.  

Trobada d’activitats culturals, esportives i de lleure, que s’apleguen en un ampli programa amb un ventall adreçat a tots els públics, edats i interessos. Un programa que organitza l’Ajuntament, però que compta amb la imprescindible col·laboració de totes les entitats que hi participen i amb la implicació d’una gran part de la ciutadania.

I també trobada amb les nostres tradicions. La Festa Major forma part del bagatge i identitat dels pinedencs i de les pinedenques que esperem amb impaciència l’arribada d’aquests dies, on pares, fills i néts compartim una memòria i unes arrels tradicionals que ens acaben identificant com a veïns de Pineda de Mar.

La Festa Major és el nostre punt de trobada. Gaudim-la!

Xavier Amor i Martín

Acalde de Pineda de Mar