Dissabte, 31

A les 09.00 h, a la platja dels Pescadors, demostració de Tirada de l’Art de Platja (art tradicional de pesca) a càrrec de l’Associació de Barques a Vela Llatina El Mamelló i A tot drap.

 

A les 9.00 h, Sardinada Popular a la plaça Sant Pere Pescador en el decurs de la qual hi haurà una  cantada d’havaneres a càrrec d’Els Rogers.Festa Major 2013 Pineda de Mar

 

A les 09.00 h, a les pistes del Club Petanca Pineda, torneig sènior i fèmines de Festa Major.

 

A les 9.00 h, a la plaça de les Mèlies, VII Torneig de Partides Ràpides d’Escacs Festa Major de Pineda de Mar U16. El torneig és obert a tots els jugadors nascuts a partir del 01-01-1997. Inscripció 09:15-10:00. Màxim 60 jugadors per rigorós ordre d’inscripció. Trofeus pels tres primers classificats i pels tres primers classificats no federats.

 

A partir de les 10.00 h, a la plaça Catalunya, VIII Trobada de pintura al carrer amb el Cercle Artístic de Pineda de Mar.

 

A les 12.00 h, al Club Nàutic, Inici de la Regata de patí a vela "Trofeu Vila de Pineda". Regata per patí català senior i junior. Cal inscripció prèvia.

 

A les 11.45 h, a la plaça de l’Estatut, Actuació dels Petits Musicae de les Forces Infernals de Poblenou.

 

A les 12.00 h, a la plaça de l'Estatut, Festa de l’Escuma i animació, a càrrec de Cavall de Cartró. .

 

A les 16.00 h, al camp de futbol de Can Xaubet, "Memorial Juan Zamorano" a càrrec del C.F. Pineda de Mar.

 

De 18.00 h a 23.00 h, a la plaça Sant Pere Pescador, Mercat Guardiola per recollir fons pels projectes d’ADIAM.

 

A les 18.00 h, a la sala multimèdia de la Biblioteca M. Serra i Moret, Un patufet se’n va a la sorra, amb Mariona Sagarra / Il·lustracions amb sorra i construcció d’elements: Borja Gonzalez / Psalteri i acordió: Marina Albero.

Una proposta basada en el conte tradicional català, amb il·lustracions vives fetes en sorra del Sàhara i projectades per l’artista Borja González i la veu de Mariona Sagarra, que desgranarà algunes cançons que els nens i nenes probablement ja coneixen i d’altres sons on la improvisació vocal i la riquesa sonora faran que el Patufet prengui nova vida. 

 

A les 18.00 h, al Pati de Can Comas, espectacle de ball a càrrec de l'Associació Animació i Cultura.

 

A les 19.00 h, a la plaça del Mar i av. Mare de Déu de Montserrat, plantada de gegants.

 

A les 19.00 h, al pavelló Nino Buscató, partit de Festa Major de l’equip sènior masculí Aqua-Hotel UER Pineda.

 

A les 19.15 h, al Pati de Can Comas, ball en línia a càrrec de l'Associació de Ball Esportiu Licoya Alt Maresme. 

 

A les 20.00 h, a la plaça de Sant Pere Pescador, Ballada de Country Line Dance a càrrec de Far West Alt Maresme Country.

 

A les 20.15 h, al Pati de Can Comas, actuació de Sevillanes a càrrec de l'Associació de Dones Pinedenques, sota la direcció de Matilde Abellán.

 

A les 20.30 h, cercavila gegantera amb les 13 colles participants. Recorregut: pl. del Mar, av. Montserrat, c. Dr. Bertomeu, pl. de les Mèlies, c. Roig i Jalpí, c. Major, pl. Catalunya, carreró de la Vila i pl. de les Mèlies.

 

A les 21.00 , Barrabarrenca (més informació: PIJ, Pl. Catalunya, 3)

 

A les 21.30 h, a la plaça de les Mèlies, ball de gegants i lliurament dels records de la trobada.

 

A les 22.00 h, sopar de veïns del carrer Major. En acabar, hi haurà ball.

 

A les 23.00 h, a la plaça Espanya, Ball a càrrec de l’Orquestra Chapó.

 

A partir de les 23.00 h, a la platja dels Pins, Festa Jove amb l’actuació de Rock Band 1972, Slums DJ (música dels 80). Al llarg de la nit, actuació de Diabolus Musicae.